Ruang Iklan Untuk Disewa (RM50 sahaja Sebulan) Sila Email dppkbesut@gmail.com untuk tempahan.

TV ONLINE

9 Jul 2009

PRK N41 Manek Urai (25) : Abe Uji dari Kacamata Seorang Isteri

“Abe Uji adalah seorang yang sangat penyayang.” Itulah kesimpulan paling tepat yang terpacul daripada mulut isteri calon PAS Manek Urai, Puan Haminah Mahmood.


Ketika ditemuramah oleh wakil Team IT Muslimat, beliau memberitahu, “ Abe Uji seorang yang peramah, penuh kasih-sayang dan cukup mesra dengan anak-anak. Malahan anak-anak lebih rapat dengan beliau berbanding dengan Kak Nah.”

“Setiap pagi Abe Uji akan melakukan perkara yang sama sebagai usahawan ikan di Kuala Krai. Awal-awal pagi lagi pemandu beliau akan ke Pengkalan Kubor untuk mengambil stok ikan. Apabila kembali, Abe Uji akan membahagikan ikan-ikan tersebut kepada pemborong-pemborong di pasar. Waktu petang pula, beliau akan ke pasar sekali lagi untuk mengutip wang.

calon bersama isteri dan anak-anak


Bagi anak-anak, sesungguhnya tiada yang pelik pada perlantikan ayahanda mereka sebagai calon PAS. Anak-anak sudah biasa dengan kesibukan ayahanda kerana beliau sememangnya seorang ahli parti yang patuh sebelum ini. Namun di celah-celah kesibukan, Abe Uji berjaya membahagikan masa sebaiknya dan tidak pernah mengabaikan kasih-sayang terhadap keluarga.

keluarga besar Saudara Fauzi Abdullah


”Kami sekeluarga memang gembira dengan pencalonan beliau. Bukan kerana gila kuasa tetapi kami gembira kerana rakyat telah memberi kepercayaan terhadap beliau.” Luah Kak Nah mengakhiri temubual dengan Team IT Muslimat kelmarin.

Tiada ulasan:

PEMUDABESUT @ HIMPIT10K

Berita berkaitan dalam PEMUDA BESUT

Blog Widget by LinkWithin

Hancur...Hancur..... Hancur Yahudi.....

ANTARA YANG WAJIB KITA LAKUKAN
Kita Mampu Melakukannya Insyaallah

Wahai Ummat Islam ! Marilah kita lakukan apa sahaja yang mampu kita lakukan demi saudara seagama dan seaqidah yang kini sedang dizalimi , dikepong dan diletupkan oleh Yahudi Alaihilaknatullah .

Mudah-mudahan kita tidak termasuk dalam golongan yang membiayai Yahudi untuk membunuh Ummat Islam di Palestine .


BOYCOTT ISRAEL CAMPAIGN

SENARAI BARANGAN YANG PERLU DIBOIKOT (SILA KLIK)

TAJUK SEBELUM....

PANDANGAN DALAM LAMAN INI
TIDAK SEMESTINYA MENUNJUKKAN SIKAP WEBMASTER & DPPKB

(DEWAN PEMUDA PAS KAWASAN BESUT, TERENGGANU DARUL IMAN)

©1429 Hakcipta Tak Terpelihara
Anda digalakkan untuk mengambil apa-apa bahan di dalam laman ini
untuk tujuan penyebaran, tanpa perlu memberitahu kepada pihak kami.