Ruang Iklan Untuk Disewa (RM50 sahaja Sebulan) Sila Email dppkbesut@gmail.com untuk tempahan.

TV ONLINE

4 Okt 2009

Dato Abdul Azeez 'Tokoh provokasi' di Bagan PinangPAS menyifatkan Ketua Putera UMNO, Dato Abdul Azeez Abdul Rahim semalam sebagai mencari publisiti murahan, ujar pengarah pilihanraya PAS Bagan Pinang, Salahuddin Ayub.

Salahuddin dalam sidang media harian PAS di Markaz Induk tadi, insiden yang didakwa Abdul Azeez sebagai dipukul oleh sembilan orang pemuda PAS semasa hari penamaan calon yang berlangsung di Dewan Majlis Perbandaran Port Dickson semalam sebagai 'tokoh provokasi'.

Malah, jika berdasarkan foto berwarna yang disiarkan oleh sebuah akhbar harian itu, Abdul Azeez tidak kelihatan seperti mengalami kecederaan seperti yang didakwanya.

Katanya, pengalaman di pilihanraya kecil Kuala Terengganu yang lalu, Abdul Azeez juga menggunakan taktik kotor dengan menyamar sebagai ejen di tempat mengundi

Salahuddin mendakwa tindakan Ketua Putera UMNO itu semalam memang mempunyai niat untuk sengaja melalui kawasan yang telah diwartakan sebagai kawasan Pakatan Rakyat sekaligus sengaja menimbulkan provokasi.

Ketika ditanya media tindakan yang bakal diambil PAS atas insiden itu, Salahuddin berkata PAS tidak akan membuat laporan polis terhadap Abdul Azeez atas dakwaan tersebut.

Tiada ulasan:

PEMUDABESUT @ HIMPIT10K

Berita berkaitan dalam PEMUDA BESUT

Blog Widget by LinkWithin

Hancur...Hancur..... Hancur Yahudi.....

ANTARA YANG WAJIB KITA LAKUKAN
Kita Mampu Melakukannya Insyaallah

Wahai Ummat Islam ! Marilah kita lakukan apa sahaja yang mampu kita lakukan demi saudara seagama dan seaqidah yang kini sedang dizalimi , dikepong dan diletupkan oleh Yahudi Alaihilaknatullah .

Mudah-mudahan kita tidak termasuk dalam golongan yang membiayai Yahudi untuk membunuh Ummat Islam di Palestine .


BOYCOTT ISRAEL CAMPAIGN

SENARAI BARANGAN YANG PERLU DIBOIKOT (SILA KLIK)

TAJUK SEBELUM....

PANDANGAN DALAM LAMAN INI
TIDAK SEMESTINYA MENUNJUKKAN SIKAP WEBMASTER & DPPKB

(DEWAN PEMUDA PAS KAWASAN BESUT, TERENGGANU DARUL IMAN)

©1429 Hakcipta Tak Terpelihara
Anda digalakkan untuk mengambil apa-apa bahan di dalam laman ini
untuk tujuan penyebaran, tanpa perlu memberitahu kepada pihak kami.