Ruang Iklan Untuk Disewa (RM50 sahaja Sebulan) Sila Email dppkbesut@gmail.com untuk tempahan.

TV ONLINE

5 Nov 2009

RAYUAN IR.NIZAR DI DENGAR HARI INI

Mahkamah akan mendengar rayuan YB Hj Nizar hari ini di Mahkamah Persekutuan Putra Jaya. Bulan Mei lalu, Mahkamah Rayuan mengenepikan keputusan Mahkamah Tinggi yang telah memutuskan Datuk Seri Mohammad Nizar Jamaluddin adalah Menteri Besar Perak yang sah. Beberapa jam lagi dari sekarang, mahkamah akan

Hakim Datuk Md Raus Shariff, yang bersidang bersama Hakim Datuk Zainun Ali dan Hakim Datuk Ahmad Maarop juga telah mengisytiharkan Datuk Seri Dr Zambry Abdul Kadir sebagai Menteri Besar Perak yang sah.

Nizar pada 19 Jun lalu bagaimanapun telah mengemukakan rayuan kepada Mahkamah Persekutuan terhadap keputusan Mahkamah Rayuan tersebut.

Mahkamah Persekutuan telah membenarkan permohonan Nizar dan menetapkan rayuan didengar pada hari ini. Hj Nizar juga sebelum ini memohon kes ini didengar oleh 11 orang hakim, namun permohonannya ditolak.

Seluruh rakyat Perak menanti-nanti keputusan memihak kepada YB Hj Nizar. Kemenangan kes ini adalah kemenangan rakyat. Dengan kemenangannya nanti, Hj Nizar akan mengadap Tuanku bagi memohon perkenan pembubaran DUN Perak. YB Nizar tidak ada kepentingan apa-apa, beliau hanya mahu hak dan kepentingan rakyat yang telah dirampas oleh UMNO BN dengan cara yang cukup hina dan tidak bermaruah dikembalikan.

Tiada ulasan:

PEMUDABESUT @ HIMPIT10K

Berita berkaitan dalam PEMUDA BESUT

Blog Widget by LinkWithin

Hancur...Hancur..... Hancur Yahudi.....

ANTARA YANG WAJIB KITA LAKUKAN
Kita Mampu Melakukannya Insyaallah

Wahai Ummat Islam ! Marilah kita lakukan apa sahaja yang mampu kita lakukan demi saudara seagama dan seaqidah yang kini sedang dizalimi , dikepong dan diletupkan oleh Yahudi Alaihilaknatullah .

Mudah-mudahan kita tidak termasuk dalam golongan yang membiayai Yahudi untuk membunuh Ummat Islam di Palestine .


BOYCOTT ISRAEL CAMPAIGN

SENARAI BARANGAN YANG PERLU DIBOIKOT (SILA KLIK)

TAJUK SEBELUM....

PANDANGAN DALAM LAMAN INI
TIDAK SEMESTINYA MENUNJUKKAN SIKAP WEBMASTER & DPPKB

(DEWAN PEMUDA PAS KAWASAN BESUT, TERENGGANU DARUL IMAN)

©1429 Hakcipta Tak Terpelihara
Anda digalakkan untuk mengambil apa-apa bahan di dalam laman ini
untuk tujuan penyebaran, tanpa perlu memberitahu kepada pihak kami.