Ruang Iklan Untuk Disewa (RM50 sahaja Sebulan) Sila Email dppkbesut@gmail.com untuk tempahan.

TV ONLINE

18 Jul 2009

FRU mengganas tumbuk dan tendang wanita
Dua kakitangan Ahli Parlimen Klang Charles Santiago membuat laporan Polis selepas dikasari Polis pada perhimpunan di hadapan Pejabat SPRM pagi tadi.

Tindakan ganas polis mengakibatkan mereka mengalami kecederaan akibat diseret di atas jalan sejauh 40 meter.

Bukan sahaja mengasari lelaki, anggota berkenaan turut bertindak mengasari kaum wanita dengan menumbuk dan menendang mangsa.

Ng Yap Hwa berkata, dia ditahan sewaktu cuba membantu Pembantu kepada Exco Kerajaan Negeri, Loo Thuan Boon dari ditangkap dan dicederakan anggota berkenaan.

"Lebih kurang enam anggota Polis pegang kaki dan tangan saya dan cuba menarik saya ke dalam kereta polis, saya jatuh dan mereka heret saya di atas jalan raya.
Akibatnya saya mengalami luka, sakit di bahagain kaki dan baju dan seluar saya koyak," katanya selepas membuat laporan Polis di IPD Shah Alam.

Sementara itu, seorang lagi mangsa wanita, Sarah Devaraj berkata, di dikasari oleh Polis ketika cuba menyelamatkan Yap Hwa.

Katanya, tindakan Polis lelaki yang menumbuk dan menolaknya adalah satu gangguan seksual.

"Semasa saya cuba bantu dia salah seorang Polis telah tumbuk dan tolak saya. Saya membuat laporan ianya sebagai satu gangguan seksual kerana saya dalah seorang wanita. Mereka tidak ada hak menyentuh saya kerana mereka lelaki.

"Saya nampak Yap Hwa dilantai dan bile hendak bantu dia, FRU menendang saya di kaki dan mereka juga menggunakan perisai menekan kepala saya," katanya.

"Mereka sangat biadap dan kurang ajar terhadap seorang wakil rakyat, mereka menunjukkan jari di depan muka YB dan ia satu tindakan yang sangat kurang ajar," katanya.

2 ulasan:

kluangman berkata...

Di luar negara, yang melanggar undang2 berkali kali seperti ini sudah ditembak oleh polis tetapi polis mesia nampaknya lebih bermurah hati.

gangguan sexual???? buat lawak keling ni - yang hang dok gatai pi berimpun buat apa, yang hang peluk jantan nak menyelamatkan diri tu apa???

mana gambar bukti polis tendang wanita? cakap - memang itu juara pembangkang dalam membuat tuduhan.

penpusaka berkata...

kenapa tak buat CD tayangan selak kain dan tunjuk p*** eli? kemudian kata ini dakwah kami untuk rakyat malaysia.

Persetan punya PAS yang sudah dirasuk setan dan iblis untuk jahanamkan bangsa dan agama! cakap tak serupa bikin. Kerja sebar fitnah dan pecah belah ummah! Buat ceramah kemudian jual CD dan kaset. Cari makan sampai kesubuh jual fitnah kemudian ngaku ulama dan tidur siang tak keja.Guna keta proton lalu kat highway cari masjid dibina BN, untuk cari makan! Bini bertambah setiap kali masuk kampung, sambil ceramah genyit kat anak dara orang. Yang pro sikit cari bini kat kampuchea, konon tolong sesama saudara! piiigiiii dah!

PEMUDABESUT @ HIMPIT10K

Berita berkaitan dalam PEMUDA BESUT

Blog Widget by LinkWithin

Hancur...Hancur..... Hancur Yahudi.....

ANTARA YANG WAJIB KITA LAKUKAN
Kita Mampu Melakukannya Insyaallah

Wahai Ummat Islam ! Marilah kita lakukan apa sahaja yang mampu kita lakukan demi saudara seagama dan seaqidah yang kini sedang dizalimi , dikepong dan diletupkan oleh Yahudi Alaihilaknatullah .

Mudah-mudahan kita tidak termasuk dalam golongan yang membiayai Yahudi untuk membunuh Ummat Islam di Palestine .


BOYCOTT ISRAEL CAMPAIGN

SENARAI BARANGAN YANG PERLU DIBOIKOT (SILA KLIK)

TAJUK SEBELUM....

PANDANGAN DALAM LAMAN INI
TIDAK SEMESTINYA MENUNJUKKAN SIKAP WEBMASTER & DPPKB

(DEWAN PEMUDA PAS KAWASAN BESUT, TERENGGANU DARUL IMAN)

©1429 Hakcipta Tak Terpelihara
Anda digalakkan untuk mengambil apa-apa bahan di dalam laman ini
untuk tujuan penyebaran, tanpa perlu memberitahu kepada pihak kami.