Ruang Iklan Untuk Disewa (RM50 sahaja Sebulan) Sila Email dppkbesut@gmail.com untuk tempahan.

TV ONLINE

10 Ogo 2009

ADUN Kemasek berehat di Genting Highland

http://www.buletinonline.net/images/stories/berita8/roslikemasik.jpgAhli Dewan Undangan Negeri Kemasek, Rosli Othman, yang ditahan oleh Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia pada 2 Ogos lalu kerana didakwa menerima sogokan lebih RM20,000 dimaklumkan tidak hadir dalam Mesyuarat Agong UMNO Bahagian Kemaman baru-baru ini.

Sumber dalaman memberitahu, Rosli yang dilepaskan oleh Mahkamah Sesyen di sini Jumaat lalu dengan ikat jamin sebanyak RM5,000 bercagar dengan seorang penjamin, telah menghilangkan diri dari daerah ini.

Sumber tersebut menyebut, Rosli dikatakan sedang berehat di Genting Highland bagi menyuraikan kekusutan perasaan, setelah beliau terpaksa tidur selama tiga hari di dalam lokap polis kerana di reman semasa mengahadapi proses siasatan.

Beliau juga memaklumkan, sebelum beredar, Rosli telah berkata, beliau kini tahu siapa dikalangan mereka yang berada disekelingnya.

”Rosli berkata, dia kini tahu yang mana satu intan, yang mana satu kaca,”kata sumber tersebut yang ditemui Buletin Online semalam.

Difahamkan, Rosli berkata demikian adalah merujuk kepada orang-orang ‘rapat’ yang pernah dibantu beliau namun tidak hadir menjenguk beliau ketika menginap di lokap polis. BO

Tiada ulasan:

PEMUDABESUT @ HIMPIT10K

Berita berkaitan dalam PEMUDA BESUT

Blog Widget by LinkWithin

Hancur...Hancur..... Hancur Yahudi.....

ANTARA YANG WAJIB KITA LAKUKAN
Kita Mampu Melakukannya Insyaallah

Wahai Ummat Islam ! Marilah kita lakukan apa sahaja yang mampu kita lakukan demi saudara seagama dan seaqidah yang kini sedang dizalimi , dikepong dan diletupkan oleh Yahudi Alaihilaknatullah .

Mudah-mudahan kita tidak termasuk dalam golongan yang membiayai Yahudi untuk membunuh Ummat Islam di Palestine .


BOYCOTT ISRAEL CAMPAIGN

SENARAI BARANGAN YANG PERLU DIBOIKOT (SILA KLIK)

TAJUK SEBELUM....

PANDANGAN DALAM LAMAN INI
TIDAK SEMESTINYA MENUNJUKKAN SIKAP WEBMASTER & DPPKB

(DEWAN PEMUDA PAS KAWASAN BESUT, TERENGGANU DARUL IMAN)

©1429 Hakcipta Tak Terpelihara
Anda digalakkan untuk mengambil apa-apa bahan di dalam laman ini
untuk tujuan penyebaran, tanpa perlu memberitahu kepada pihak kami.