Ruang Iklan Untuk Disewa (RM50 sahaja Sebulan) Sila Email dppkbesut@gmail.com untuk tempahan.

TV ONLINE

27 Dis 2009

Konvensyen Kepimpinan Pemuda Terengganu 2009 (KOMITED'09)

dsc00705

dsc00704

dsc00703

Antara AJK Pemuda PAS DUN Kota Putera yang turut serta

Kuala Ibai, Terengganu 25 Disember 2009 - Satu majlis Konvensyen Kepimpinan Muda PAS Terengganu telah diadakan kelmarin di Markaz Tarbiyyah PAS , Kuala Ibai , Kuala Terengganu (25 Disember 2009) bersamaan 9 Muharram 1431H. Pemuda DUN Kota Putera juga tidak ketinggalan untuk turut serta didalam konvensyen tersebut. Konvensyen ini dianjurkan oleh Dewan Pemuda PAS Negeri Terengganu.

Acara di mulakan selepas solat jumaat pada jam 2.30 petang untuk sesi pendaftaran. Alhamdulillah , sambutan yang begitu menggalakkan oleh seluruh kepimpinan Pemuda di negeri Terengganu. Kehadiran yang diluar jangkaan sehingga penuh sesak di dewan Dato’ Hj Mutalib Embong di Markaz Tarbiyyah itu.

Pembentangan KOMITED 1 bertajuk PRU 13 : Gerakerja Pemuda disampaikan oleh YB Tuan Guru Dato’ Haji Harun Taib ( Pesuruhjaya PAS Terengganu ) dan Tuan Haji Yahya Ali (Setiausaha Badan Perhubungan PAS Terengganu).

Pembentangan KOMITED 2 bertajuk PRU 13 : Persiapan Jentera Pilihanraya Pemuda disampaikan oleh Al-Fadhil Ustaz Dato’ Abu Bakar Chik ( Timbalan Pesuruhjaya 1 PAS Terengganu ) dan Al-Fadhil Ustaz Ahmad Kamal Bin Haji Ali ( Pengarah Jabatan Pilihanraya Pemuda Negeri ).

Manakala majlis penutup dan resolusi KOMITED 09 disampaikan oleh Al-Fadhil Ustaz Haji Nasruddin Hassan Tantawi yang juga merupakan Ketua Pemuda PAS Pusat. Turut hadir bersama didalam konvensyen ini , YB Ustaz Mohd Nor Hamzah yang juga merupakan Ketua Pemuda PAS Negeri Terengganu merangkap Ahli Dewan Undangan Negeri Bukit Payong dan seluruh kepimpinan Pemuda disemua peringkat dari seluruh negeri Terengganu.

Program konvensyen ini berakhir dengan Ceramah Perdana : Pentas Pemuda pada sebelah malamnya. Antara penceramahnya ialah Al-Fadhil Ustaz Haji Nasruddin Hassan Tantawi ( Ketua Pemuda PAS Pusat ), YB Ustaz Mohd Nor Hamzah ( Ketua Pemuda PAS Terengganu ), Ustaz Suhaimi Saad ( Ketua Pemuda PAS Negeri Pahang ), YB Haji Mohd. Abdul Wahid Endut ( Ahli Parlimen Kuala Terengganu ).

Tiada ulasan:

PEMUDABESUT @ HIMPIT10K

Berita berkaitan dalam PEMUDA BESUT

Blog Widget by LinkWithin

Hancur...Hancur..... Hancur Yahudi.....

ANTARA YANG WAJIB KITA LAKUKAN
Kita Mampu Melakukannya Insyaallah

Wahai Ummat Islam ! Marilah kita lakukan apa sahaja yang mampu kita lakukan demi saudara seagama dan seaqidah yang kini sedang dizalimi , dikepong dan diletupkan oleh Yahudi Alaihilaknatullah .

Mudah-mudahan kita tidak termasuk dalam golongan yang membiayai Yahudi untuk membunuh Ummat Islam di Palestine .


BOYCOTT ISRAEL CAMPAIGN

SENARAI BARANGAN YANG PERLU DIBOIKOT (SILA KLIK)

TAJUK SEBELUM....

PANDANGAN DALAM LAMAN INI
TIDAK SEMESTINYA MENUNJUKKAN SIKAP WEBMASTER & DPPKB

(DEWAN PEMUDA PAS KAWASAN BESUT, TERENGGANU DARUL IMAN)

©1429 Hakcipta Tak Terpelihara
Anda digalakkan untuk mengambil apa-apa bahan di dalam laman ini
untuk tujuan penyebaran, tanpa perlu memberitahu kepada pihak kami.