Ruang Iklan Untuk Disewa (RM50 sahaja Sebulan) Sila Email dppkbesut@gmail.com untuk tempahan.

TV ONLINE

4 Jun 2010

Gambar sekitar Demo Anti Isreal

Ramai orang, sampaikan terowong jalan tun razak ditutup
BN Yahudi hipokrit..'halau apco'..itu laungan para demontrasi
free palestin..ini semua anak muda MEMAKAI JEANS
Air..air..panas dengan yahudi ni.. Apalah bodohnya kita semua...biarlah mereka nak bantah yahudi..bukannya nak sokong yahudi pun span class="fullpost">
Ucapan berdegar-degar dari Ustaz Ridhuan
Jom bakar bendera yahudi..tanda kita marah..
Budak pun marah kat yahudi...pang..pang
Tingginya ustaz ridhuan mohd nor..jangan kena tembak dahla..dulu masa himpunan ppsmi, kena sembur gas pemedih mata, langsung ditukarnya laungan 'mansuh ppsmi' ke 'hancur UMNO'..
Ramai..dua-dua belah jalan dipenuhi manusia

Ustaz Nashruddin Tantawi menyampaikan pidato..bravo ustaz
Go to Hell Israel..memang akan masuk negara pun
Orang naik motor pun support demo hari ini
Jom kita pijak gambar yahudi laknatullah
Jom halang mereka..najib montel judi suruh..melalui apco yahudi
Buat benteng oooi...kita ni kan kuda kepang suruhan apco israel
ini gambar belakang..jauh atasi himpunan Khairy hari ini
Anwar memimpin para peserta himpunan menuju ke kedutaan amerika
Apco jahanam..ini yang dilaungkan peserta demontrasi
Bendera palestin gergasi dibawa bersama
Anwar dan Wan Azizah berjiwa rakyat..turun ke jalanan demi umat islam
Jahanam Israel....laung peserta himpunan
Tentera merah, unit amal, tetap menjadi perisai manusia menjaga keselamatan peserta
Jalanraya menjadi sesak bila gergasi manusia menuju ke jalan tun razak, tempat kedutaan amerika
Unit amal cekal menjadi FRU buat pakatan
Naib Presiden PAS, Salahuddin Ayub mara ke hadapan
Lelaki yang berkopiah ni orang terengganu..jauhnya datang..kerana semangat anti israel..tengok kat tangan pejuang ini, sanggup disandangnya beg pakaiannya sepanjang himpunan.
Para pemimpin PR berpidato di atas Storm..
Apa ni kecoh2..
lautan manusia mengulangi himpunan bersih, mansuh isa dan ppsmi
Anwar baru keluar dari masjid kg. baru
Orang ramai menadah doa selepas solat
Pemimpin pakatan menuju ke kedutaan Amerika..dipimpin oleh Anwar sendiri dan Ustaz Nasharudin
Tak pernah berlaku dalam sejarah..orang solat sampai atas jalan di luar masjid (berhampiran pusat perubatan islam)

1 ulasan:

kluangman berkata...

Syabas dan tahniah.

mana dia muka muka cina dan india 'kawan' kita tu, asal demo je muka Melayu, boring le...

Gambar tu apsal muka muka orang UMNO tak ada dke, amboi...dalam anti Israel pun dok kira parti lagi.

Memang sah, yahudi akan lanyak Melayu Malaysia.

PEMUDABESUT @ HIMPIT10K

Berita berkaitan dalam PEMUDA BESUT

Blog Widget by LinkWithin

Hancur...Hancur..... Hancur Yahudi.....

ANTARA YANG WAJIB KITA LAKUKAN
Kita Mampu Melakukannya Insyaallah

Wahai Ummat Islam ! Marilah kita lakukan apa sahaja yang mampu kita lakukan demi saudara seagama dan seaqidah yang kini sedang dizalimi , dikepong dan diletupkan oleh Yahudi Alaihilaknatullah .

Mudah-mudahan kita tidak termasuk dalam golongan yang membiayai Yahudi untuk membunuh Ummat Islam di Palestine .


BOYCOTT ISRAEL CAMPAIGN

SENARAI BARANGAN YANG PERLU DIBOIKOT (SILA KLIK)

TAJUK SEBELUM....

PANDANGAN DALAM LAMAN INI
TIDAK SEMESTINYA MENUNJUKKAN SIKAP WEBMASTER & DPPKB

(DEWAN PEMUDA PAS KAWASAN BESUT, TERENGGANU DARUL IMAN)

©1429 Hakcipta Tak Terpelihara
Anda digalakkan untuk mengambil apa-apa bahan di dalam laman ini
untuk tujuan penyebaran, tanpa perlu memberitahu kepada pihak kami.