Ruang Iklan Untuk Disewa (RM50 sahaja Sebulan) Sila Email dppkbesut@gmail.com untuk tempahan.

TV ONLINE

2 Jun 2010

Selamat Ulang tahun Stadium Runtuh.

http://buletinonline.net/images/stories/berita26/Mampatbakarbendera%20021.jpgKUALA NERUS – Majlis Pemuafakatan Rakyat Terengganu (Mampat) malam ini menganjurkan upacara membakar bendera Israel dan Amerika, dihadapan Stadium Sultan Mizan Zainal Abidin (SSMZA) yang runtuh, tahun lalu.

Pengerusinya, Mohd Fauzi Abu Samah berkata, upacara tersebut diadakan sebagai membantah tindakan Israel yang bertindak menyerang armada ‘Freedom Flotilla’ khusunya kapal Mavi Marmara dan membunuh aktivis yang cuba menghantar bantuan kemanusiaan kepada penduduk Gaza Palestine dua hari lalu.

Menurutnya, upacara tersebut yang diadakan pada hari ini, 2 Jun, jam 8.30 malam, dihadapan runtuhan SSMZA merupakan juga simbolik memperingati setahun peristiwa bersejarah yang memalukan itu berlaku.

Upacara ‘semerta’ tersebut, yang disebarkan maklumatnya melalui ‘facebook’ dan SMS turut dihadiri oleh 100 orang penyokong Mampat.

Tidak ada apa-apa kejadian yang tidak diingini berlaku sehingga akhir uapacara yang berlangsung selama kira-kira 30 minit.

Fauzi mengucapkan terima kasih kepada pihak polis yang hadir, kerana menurutnya, telah memberi kerjasama menjaga keselamatan upacara tersebut dengan baik

Tiada ulasan:

PEMUDABESUT @ HIMPIT10K

Berita berkaitan dalam PEMUDA BESUT

Blog Widget by LinkWithin

Hancur...Hancur..... Hancur Yahudi.....

ANTARA YANG WAJIB KITA LAKUKAN
Kita Mampu Melakukannya Insyaallah

Wahai Ummat Islam ! Marilah kita lakukan apa sahaja yang mampu kita lakukan demi saudara seagama dan seaqidah yang kini sedang dizalimi , dikepong dan diletupkan oleh Yahudi Alaihilaknatullah .

Mudah-mudahan kita tidak termasuk dalam golongan yang membiayai Yahudi untuk membunuh Ummat Islam di Palestine .


BOYCOTT ISRAEL CAMPAIGN

SENARAI BARANGAN YANG PERLU DIBOIKOT (SILA KLIK)

TAJUK SEBELUM....

PANDANGAN DALAM LAMAN INI
TIDAK SEMESTINYA MENUNJUKKAN SIKAP WEBMASTER & DPPKB

(DEWAN PEMUDA PAS KAWASAN BESUT, TERENGGANU DARUL IMAN)

©1429 Hakcipta Tak Terpelihara
Anda digalakkan untuk mengambil apa-apa bahan di dalam laman ini
untuk tujuan penyebaran, tanpa perlu memberitahu kepada pihak kami.